Pécs független polgármesterjelöltje közzétette újabb vállalását. Fontos ügyet karolna fel, ráadásul megint csak egy olyat, amihez nem is kellenek milliárdok.

A cikk a hirdetés után folytatódikNem kétséges, hogy a közlekedési tragédiák sajnos egyelőre nem elkerülhetők, hisz az emberek időnként hibáznak. Éppen ezért fontos, hogy lehetőleg minden egyéb más körülmény már ne szolgáljon, ne segítsen, és végképp ne elősegítsen újabb baleseteket.

Fotó forrása: Facebook.com

Pécsett ráadásul a közelmúltban is voltak olyan balesetek, amelyeknél az emberi hiba és mulasztás mellett legalább részben lehetett az egyéb körülményeket is okolni. Ilyen például az, hogy egyes zebrák nem láthatóak, vagy ha nem is a zebrák nem láthatóak, a közvetlen környezetük nem látható.

Ezt a problémát ismerte fel Péterffy Attila, Pécs független polgármesterjelöltje, aki pénteken, mondhatni, a szokásos időben ismét megtette újabb bejelentését, vállalását, amelyet a március 15-én meghirdetett ?Tavaszi Hadjárat? elindításával tett.

Az új vállalás, polgármesterjelölti ígéret ugyanis arról szól, hogy amennyiben ő nyeri el polgármesterként a pécsiek bizalmát, akkor felelős városvezetőként igyekszik megtenni mindent a lehetőségekhez képest a balesetek megelőzésére. Ennek szellemében pedig azt ígérte meg, hogy a pécsi gyalogátkelőhelyeket újrafestik, láthatóbbá teszik, ahol szükséges, a mostaninál jobb megvilágítását is biztosítják.

Péterffy Attila legújabb videójában azt mondta, hogy a gyalogátkelőhelyeken eddig történt balesetekből azt a következtetést vonta le, hogy az eddig ezzel kapcsolatos városi intézkedések nem voltak elegendőek.

KategóriákMETÁL