Eddig két pécsi “újságban” jelent meg, hogy ha nem a Fidesz nyer Pécsen, akkor a Sátán gyermekei visszatérnek. 

A cikk a hirdetés után folytatódikA fideszes önkormányzat által különböző csatornákon, igen kreatív módon fenntartott Pécsmában jelent meg ma egy cikk, ami cseppet sem leegyszerűsítve arról szól, hogy GYURCSÁÁÁÁÁÁÁNY!!!!!!

Később a szintén zenész Pécsi Újság is átvette a gyurcsányjelentést. Felkészül: bama.hu.

A keresztény köntösbe bújtatott migránsozáson kívül mára csak a gyurcsányozás maradt a Fidesz kommunikációs eszköztárának Ellenségképzés című fejezetében. (Soros és Brüsszel egyelőre félre vannak téve a spájzba egy olyan időszakra, amikor megint szükség lesz rájuk.) Azt a 2016-os migránsos referendum után már nyilván nem tudják eljátszani újra, hogy ha rosszul szavazunk ősszel, migránsok költözhetnek az Áper laktanyába, főleg úgy, hogy megírtuk, nagy tervei vannak ott az egyetemnek. (A mostani gyurcsányriadós figyelmeztetést egyébként ugyanaz jegyzi, aki a 2016-os migránsriadósat.)

Így egyvalaki maradt, akivel rettegtetni lehet a jónépet. Igen, ő, az Öszödi Ördög. A Pécsma “baloldali forrásból” úgy tudja, hogy ha nem a Fidesz nyer, az egyik pécsi alpolgármester Kunszt Márta, a DK pécsi elnöke lehet, a másik pedig Nyőgéri Lajos, aki a Gonosz-kormány idején frakcióvezetője volt a városi közgyűlésben az MSZP-nek. Tehát ők ketten Gyurcsány emberei. 

Mivel az európai választáson a Gyurcsány Ferenc vezette DK bizonyult messze a legerősebb ellenzéki erőnek, és a felmérések szerint az ellenzéki szavazók összefogáspártiak, nagyon úgy néz ki, hogy jobban utálják a NER-t, mint a Fidesz által falra festett ördögöket. A Fidesznek ezzel a gyurcsányozással egyetlen célja lehet tehát, saját szavazóinak felpiszkálása, aktivizálása.

A cikk befejező részét is propiegyetemeken oktatják. A pécs ellenzéki összefogásból nemrég kiugrott, a párt szerint kitúrt LMP szekerét taszítja meg kicsit az utolsó két bekezdés. Ezekben megdicsérik az LMP-t, mert külön indul, a párt egyik helyi képviselője pedig elmondja nekik, hogy a 18-ból már 15-16 pécsi körzetben van jelöltjük és hogy “zöldekkel” fognak össze a párt logója alatt.

KategóriákPUNK