Sem Vári Attila, sem a PSN Zrt., sem a PSN úszószakosztálya, de még Páva Zsolt sem mondott egyetlen szót sem arról, hogy Kenderesi Tamást szexuális zaklatás vádjával kihallgatták Dél-Koreában, miközben a világsajtó beszámolt az esetről.

A cikk a hirdetés után folytatódik„Kenderesi Tamás a mi sportolónk, büszkék vagyunk az eredményeire, a mostani döntős szereplésére is, a nyolcadik helyezésre is. Bízunk az ártatlanságában, de abban is, hogy ez a rémálomszerű ügy megoldódik, akkor is, ha hibázott, és Tamás versenyezhet és szerezhet még dicsőséget magának, Pécsnek és a hazájának. És természetesen minden segítséget megadunk neki, amit ez a kivételes fiatalember most meg kell, hogy kapjon ahhoz, hogy folytatni tudja az életét. És ne feledjük, az eljárás nem fejeződött be, Tamást is megilleti az ártatlanság vélelme. Hajrá Tamás! És természetesen az eset másik fősztereplőjének, a 18 éves dél-koreai hölgynek is a legjobbakat kívánjuk, remélve, hogy akár vélt, akár valós sérelemről van szó, ő is túl lehessen ezen az eseten és megnyugvást találhasson.” 

Nem azt mondom, hogy szóról szóra pontosan ezt kellett volna írnia Vári Attilának, a PSN Zrt. vezérigazgatójának sportolójáról, Kendresi Tamásról, de hogy semmit sem írt, csak a síri csönd van róla “Pécs polgármesterjelöltjének” Facebook-oldalán hosszú órákon keresztül azt követően, hogy a világsajtó is megírta, hogy Tamás szexuális zaklatási ügybe keveredett Dél-Koreában, az felettébb nyugtalanító.

Ahogyan az is, hogy sem a PSN Zrt., sem a PSN Zrt. Úszószakosztálya, de még Páva Zsolt pécsi polgármester oldalán sincs egy szó sem.

Megjegyzés: a PSN megírta, hogy nyolcadik lett, az úszó szakosztály, hogy döntőbe jutott, Vári beszámolt Milák Kristóf sikeréről és a konkrét helyezés nélkül megírta Kenderesi szereplését is, Páva Zsolt pedig, nos ő nem írt róla. Értem én, hogy nem aranyérem, vagy dobogó, de jelenleg a világ nyolcadik legjobb úszója egy számban egy távon, ezt egy kétszeres olimpiai bajnoknak is tudnia kell, hogy milyen nagy dolog, meg egy sporthoz nem teljesen fogalmatlan polgármesternek is.

Az pedig, hogy amikor ilyen ügy van órákkal később (hétfőn délelőtt tíz óra után) is hallgatnak (=kussolnak), hát az minden, csak nem úriemberekhez méltó magatartás.

Na persze, van olyan, aki nem hallgat, bár jobban tette volna. Mutatom.


KategóriákPUNK