A Fidesz-KDNP-ÖPE is teljesítette szerdán azt, amit kedden az ellenzéki szövetség: leadták a 18 képviselőjelöltjük támogatói íveit. Vári Attila Hoppál Péter és Kővári János társaságában érkezett meg a pécsi városházára.

A cikk a hirdetés után folytatódikNagy meglepetés nem történt: szerdán reggelre a két legerősebb pécsi választási szövetség is abszolválta a feladatot, hogy hivatalos képviselőjelölti listájuk legyen az október 13-i választásra. Azt követően egy nappal, hogy kedden az ellenzéki szövetség leadta a saját polgármesterjelöltjének és 18 képviselőjelöltjének az ajánlásait, a kormánypártiak is teljesítették ezt – ők azonban most csak a jelöltekét vitték be, Vári Attila elsőként, már hétfőn leadta a saját támogatói aláírásait.

Vári Attila hivatalos polgármesterjelölti Facebook-oldalán olvastuk a hírt, hogy a Fidesz-KDNP-ÖPE szövetség polgármesterjelöltje Kővári Jánossal, az Összefogás Pécsért Egyesület elnökével, illetve Hoppál Péterrel, a FIDESZ pécsi elnökével közösen adta le a 18 körzeti képviselő ajánlóíveit a Helyi Választási Irodánál.

Mint Vári írta a bejegyzésben, Pécs jövőjét egy erős szövetségben szeretnék építeni, és ő büszke ennek a szövetségnek a jelöltjeire. Megköszönte a támogatást, és azt ígérte, hogy folytatják a munkát – nyilván a kampányra célozva ezzel.

KategóriákMETÁL