Nem a bár munkatársa volt az a táncoslány, akinek a fenekéhez hozzáért Kenderesi Tamás Dél-Koreában, de aznap este a hölgy is abban a klubban dolgozott, a jó hangulatért felelős “lenge öltözékű” személyzet egyik tagja volt. Az Index azt írta hétfői cikkében, hogy a hölgy nem is reagálta le az esetet, de a biztonsági szolgálat főnökének erélyes fellépésére végül kihívta a rendőrséget.

A cikk a hirdetés után folytatódik



Még nem zárult le Magyarországon, az úszószövetségnél Kenderesi Tamás fegyelmi eljárása, amit a dél-koreai vizes világbajnokság végén történtek miatt indítottak, éppen ezért volt aki erre hivatkozva nem beszélt arról az Indexnek egy hétfőn megjelent cikkben, hogy mi is történhetett Dél-Koreában azon az estén, amely után az olimpiai bronzérmes pécsi úszóthetséget, Kenderesi Tamást bevitték a rendőrségre és eljárást indítottak ellene.

Mások azonban igen, a lapnak így a hétfőn közölt cikkében valószínűleg sikerült nagyjából rekonstruálni, hogy mi is történhetett az ominózus éjszakán abban a bárban, ahonnan a rendőrség elvitte Kenderesi Tamást.

Arról is írnak azonban előtte, hogy Dél-Koreában most kifejezetten éles a helyzet, mert egy nagyon súlyos, hírességeket is érintő szexuális zaklatási botrány söpört végig az országon ebben az évben. Valamint megemlítik azt is, hogy Kenderesi Tamás egy nappal korábban is buliban volt, ott volt abban a másik, szomszédos klubban, ahol két halálos áldozatot követelő diszkótragédia történt egy baleset, leszakadt galéria miatt, de ő éppen az eset előtt jött ki a bárból. Akkor egyébként, mint az ismert is, a magyar női vízilabdaválogatott tagjai is ott voltak.

Az Index leírása szerint Kenderesi ezt követően, másnap elment a szomszédos bárba is, ahol nem állt meg az élet, sőt beugró munkatársakkal is kellett készülni.

Az Index cikke szerint Kenderesi egy asztalnál foglalt helyet, többek társaságával, és az útlevelét valóban nem vitte magával, de az akkreditációs kártyája a nyakában lógott, azzal igazolta a személyazonosságát a későbbiekben.

A vádirat állítólag azt tartalmazza, hogy Kenderesi Tamás hozzáért az egyik nem ottani, hanem a jó hangulatért felelős, erre a szombat estére átigazolt táncosnő fenekéhez. Sőt, a vádhatósági dokumentum állítólag olyan állítást is tartalmaz, hogy Kenderesi kinézte magának, zaklatási szándékkal a hölgyet, aki pezsgős üveggel a kezében az asztalok közt forgolódott, és a mozdulatot követően a nőnek nem volt heves ellenreakciója.

A civil ruhás biztonsági személyzet azonban észrevette a mozdulatot, ami után megragadták az úszót, és a bár elé kísérték. A “lengén öltözött felszolgáló” ezt követően tett feljelentést, állítólag a biztonsági főnök erélyes fellépésére.

Kenderesi Tamás állítólag már az utcán azt mondta, ha hibázott, akkor fizet, de akkor a rendőrség már úton volt, az eljárás pedig később megindult. Amelynek, mint az ismert is, a vége az lett, hogy Kenderesi Tamást a már előzetesen megtett nyilvános bocsánatkérést követően pénzbírsággal sújtották.

KategóriákMETÁL