Elsőként egyébként a pécsi polgármesterjelöltek közül, ahogyan azt a kedd délutáni sajtóközleményben hangsúlyozta is a legtöbb ellenzéki párt és a Mindenki Magyarországa és a Mindenki Pécsért Mozgalom által támogatott pécsi független polgármesterjelölt.

A cikk a hirdetés után folytatódik



A kedden közzé tett ellenzéki polgármesterjelölti programról a későbbiekben részletesebb cikket is közlünk. Az alábbiakban Péterffy Attila közleményét hozzuk le változtatás nélkül.  A polgármesterjelölt számos független szakértő, és az őt támogató pártok szakértőinek részvételével írt programja Péterffy Attila honlapjáról közvetlenül letölthető, INNEN.

“Tisztelt pécsi Polgárok!

Pécs kulturális központ, a tudomány, az innovatív megoldások, a kultúra otthona,

de nekünk ennél is több: A mi otthonunk. 

A tavasz folyamán 12 pontos vállalást tettem Pécs jövője érdekében. Első dolgaim egyike volt, hogy megkérdeztem a pécsieket, milyen problémákat, megoldandó feladatokat látnak városunkban. Kiemelten fontosnak tartom, hogy a polgármesteri program ne valamiféle diktátum legyen, hanem a város polgáraival egyeztetett, igényeiket figyelembe vevő, velük közösen felépített válasz, a kihívásokra. Ha a választók megtisztelnek bizalmukkal, a város irányításában is ugyanerre törekszem majd.

A város lakóitól rengeteg észrevételt, javaslatot kaptam, segítségükkel sok új és kreatív elem került be a programomba. Ezért mondhatom, hogy büszkén mutatom be ezt az 56 oldalas, hosszú hónapok munkájával elkészített, meglátásom szerint alapos és minden kihívásra válaszoló programot.

Elsőként teszem közzé programom a pécsi polgármesteri székért induló jelöltek közül. Az anyagot közösen hirdetem meg a változást akaró ellenzéki pártokkal és civil szervezetek szövetségével, és elmondhatom, hogy közösen azzal a sok pécsi polgárral, akik megtiszteltek bizalmukkal és hozzám fordultak gondolataikkal.

Mindenki Pécsért!

Péterffy Attila

A pécsi polgármesterjelölt

              Mindenki Pécsért Egyesület”

KategóriákMETÁL