Ha ez így folytatódik, akkor Kővári János nem a sikeres beadványokkal fog világhírnévre szert tenni. Sokadik próbálkozása pattan le az ÖPE-pártvezérnek.

A cikk a hirdetés után folytatódikAhogy korábban megírtuk, a néhány évig ellenzéki (egyesek szerint álellenzéki) szerepbe kényszerülő Kővári János az önkormányzati választásra létrejött Fidesz-KDNP-ÖPE szövetségben különleges feladatot kaphatott. Az ÜGY az ellenzéki szövetség gáncsolása, adminisztratív eszközökkel, de legalábbis felszínen tartása. Habár korábban már két fórumon is elvérzett a próbálkozás, a múlt pénteken a Pécsi Ítélőtáblánál is tartott egy szép zártkörű “sajtótájékoztatót” az ÖPE pártpolitikusa, előadva ugyanazt a nyakatekert érvelést. Azaz, hogy a Mindenki Pécsért megtéveszti a választókat, mivel valójában pártok jelöltjei indulnak. Az a közismert tény, hogy az ellenzéki összefogást pártok alkotják, eddig sem zavarta Kővárit.

A Pécsi Stop most azt vette észre, hogy a Pécsi Ítélőtábla is lepattintotta az ÖPE politikusát, vagyis az ellenzéki pártok összefogását jelképező ernyőszervezet, a Mindenki Pécsért Egyesület, valamint minden jelöltje és polgármesterjelölte a jogszabályoknak megfelelően járt el.

Kőváriék beadványával kapcsolatban apró érdekesség még, hogy ugyanaz az ügyvédnő és irodája szerepel rajta, aki busás közpénzmilliókat vihetett haza a pécsi városi cégekkel kötött szerződéseknek köszönhetően. És akiről a Vári Attila fideszes pécsi polgármesterjelölt és Bánki Erik közti kapcsolatról szóló cikkünkben megírtuk, hogy őt Bánki Erik (egyik?) ügyvédjeként is ismerik, és akinek a pécsi ügyvédi irodája egészen véletlenül ugyanabba a pécsi belvárosi ingatlanban van, amelyben Bánki – túlságosan azért nem reklámozott – országgyűlési képviselői irodája is működik.

Véletlenek összjátéka Pécsett
Bánki Erik országgyűlési képviselő irodája és az ő ügyvédjének tartott pécsi ügyvédnő irodája szépen megfért ugyanabban a szépen felújított pécsi történelmi belvárosi ingatlanban
Fotó: Babos A.
KategóriákMETÁL