A Komló Összeköt polgármesterjelöltje, Ferenczy Tamás a Facebook-oldalán számolt be az esetről.

A cikk a hirdetés után folytatódikA bejegyzés szerint egy gesztenyési lakos ma délelőtt 10 óra körül hívta fel az ellenzéki pártok által támogatott polgármesterjelölt figyelmét, hogy közmunkások fideszes szórólapokat osztanak szét a városrészben.

“Tisztességtelen és erkölcstelen módszer ez. Minden emberi normát nélkülöz az, hogy a mindennapi megélhetésüket féltő közmunkásokat használják ki kampánycélokra” – írja Ferenczy a posztban. Azt is hozzátéve, hogy jogi lépések várhatóak, ugyanis bejelentést tesznek az illetékes választási bizottságnál.

Az ügyben megkerestük Polics Józsefet, a város jelenlegi, fideszes polgármesterét, aki nemrég nagyon jól szórakozott egy nyilvános rendezvényen, amikor Ferenczy Tamás szóba hozta a korrupciót. Ha válaszol, akkor frissítjük a cikkünket.

Frissítés: A 7300.hu is beszámolt az esetről, ők azt írják, hogy: “a városrész fideszes jelöltje Pálfi László is posztolt egy képet melyen feltételezhetően ugyanazon személyek láthatók, bár ő a posztjában azt írta, hogy a szabadidejükben segítettek neki.”

KategóriákMETÁL