Tavaly ugyan mások kapták a nívódíjat, de nagyon is hasonló kört és színvonalat díjaztak, és már akkor is a Parlamentben vehették át az újságírók/propagandisták, kinek hogy tetszik (már ha bármelyik is tetszik).

A cikk a hirdetés után folytatódikKiosztották kedden Budapesten a Parlamentben az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat díjait. A kitüntetések átadására második alkalommal került sor azt követően, hogy 2018-ban megszűnt a Magyar Termék Nagydíj.

A nívódíj mindazon áruk, szolgáltatások, gazdasági szervezetek elismerését és díjazását jelenti, amelyek a tevékenységük során bizonyíthatóan elkötelezettek a minőség ügye iránt, és kiemelt fontosságot tulajdonítanak az egyetemlegesen jó minőségű áruk előállításának, illetve szolgáltatások nyújtásának.

Az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat fővédnöke Latorcai János KDNP-s politikus, az Országgyűlés egyik alelnöke volt. A pályázat kiemelt támogatója a Miniszterelnökség Nemzetpolitikáért Felelős Államtitkársága, és külhoni támogatója is volt, mégpedig a Romániai Magyar Demokrata Szövetség.

Az Országház Felsőházi termében az MTVA határon túli tudósítói hálózatának alkotóit, az MTI hírszolgáltatásának alkotóit, a Hír TV alkotógárdáját, illetve a Szakács Árpád, azaz a nagy magyar kultúrharc vezéregyénisége által vezetett Mediaworks központi szerkesztőségét tüntették ki. Aki nem tudná, ők azok akik megtöltik hírekkel a mediaworks-ös napilapok (köztük a Dunántúli Napló) ún. központi oldalait országos hírekkel, amelyeken sokkal-sokkal magasabb az egy felkkre jutó propagandamorzsa, mint a vidéki újságok egyéb fellelhető részein. Szóval ők valóban megdolgoznak a kormány (and co.) elismeréséért.

Az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat Kommunikációért Nívódíjat tavaly (elsőként) három szintén kormánypárti médium kapta, az M1, a TV2, és az azóta már az éppen idén díjazott Hír Tv-be beolvasztott Echo Tv.

KategóriákMETÁL