Kóbor József, az LMP polgármesterjelöltje vitára hívta Péterffy Attilát, aki nyílt levélben válaszolt.

A cikk a hirdetés után folytatódikA Mindenki Pécsért színeiben induló független polgármesterjelölt, Péterffy Attila szerint valódi verseny nem közte és Kóbor között van. “Teljesen egyértelmű, hogy ma az Ellenzéki Szövetség, a Mindenki Pécsért Egyesület jelöltjei küzdenek a Fidesz jelöltjeivel szemben” – írja Péterffy a Facebook-oldalán.

A jelölt szerint ebben a küzdelemben vannak, akik felelősen terveznek, gondolkodnak és döntenek. És vannak, akik merő szereplésvágyból, vagy egyéb okból kifolyólag akadályozni próbálják azt, hogy ez a rezsim végérvényesen megbukjon, esetleg még asszisztálnak is a hazugságaikhoz, rágalmaikhoz. Péterffy azt is hozzáteszi, hogy a Fidesz polgármesterjelöltjével bármikor, bárhol, feltételek nélkül látja értelmét egy vitának, amikor is szembeállíthatná az 56 oldalas szakmai programját Vári láthatóan nem létező elképzeléseivel.

“A fenti okok miatt azt gondolom, hogy az Ön által kezdeményezett vita kettőnk között elterelné a választói figyelmet a valódi küzdelemről, és ez egyikünknek sem lehet érdeke” – zárja közleményét a polgármesterjelölt.

KategóriákMETÁL