Az élet időről időre felülírja a legvadabb forgatókönyveket is. A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság friss híre is ilyen egy felakaszttott kutyáról.

A cikk a hirdetés után folytatódikA Police.hu-n is olvasható hír szerint a siklósi rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki egy középkorú cúni férfit, aki felakasztotta kutyáját.

A rendőrségre hétfőn délelőtt érkezett bejelentés arról, hogy a baranyai Cún község határában egy felakasztott, elpusztult kutyát találtak. A rendőrök a helyszínen megállapították, hogy az ebet egy szántóföld melletti akácosban felakasztották egy fára egy bálamadzaggal, amelynek következtében az állat elpusztult.

A rendőrök rövid időn belül beazonosították, majd elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható középkorú helyi férfit, aki a későbbi gyanúsítotti kihallgatásán beismerte a tettét.

Az állatkínzó a nyomozóknak azt mondta, hogy a bárányainak tereléséhez kérte el a kutyát az egyik ismerősétől. Hazafelé menet azonban úgy látta, hogy a kutya nem lesz megfelelő a feladatra, mert nagyon “játékos” volt, ezért úgy döntött, hogy inkább megszabadul tőle.

A gyanúsított ellen állatkínzás elkövetése miatt nyomoz a Siklósi Rendőrkapitányság.

KategóriákPOP