Kubatovék azonban az Index péntek reggeli hosszú és részletes cikke szerint a választás előtt egy évvel úgy vélték, ha a kínos videó nyilvánosságra is kerül az önkormányzati választási kampány során, az nem árthat a Fidesznek.

A cikk a hirdetés után folytatódikÚj, ráadásul hosszú és részletes, számos eddig nem ismert részletet bemutató cikk jelent meg pénteken reggel az Indexen a Borkai-ügyről.

A lényeg, hogy állítólag Borkai Zsolt a rendőrségen tett tanúvallomásában elmondta, hogy a pártja, azaz a Fidesz már régóta tudott a szexvidóról. Még pontosabban: több, mint egy évvel az önkormányzati választás előtt a Fidesz vezérkara tudott a Borkai-videó létezéséről. A Fidesz eddig szinte tévedhetetlennek hitt kampányguruja, Kubatov Gábor és csapata azonban a választás előtt egy évvel úgy vélekedtek, hogy amennyiben a kínos videó  esetleg nyilvánosságra is kerül az önkormányzati választási kampány során, az nem árthat a Fidesznek.

Persze, ettől függetlenül nem voltak teljesen nyugodtak, az Index információi szerint egy, Kubatov Gáborhoz köthető társaság igyekezett kideríteni, hogy kinél vagy kiknél lehet az eredeti felvétel.

A videót többször is eladhatták, sőt, az biztos állításként olvasható a cikkben, hogy egy diósdi férfi tízmillió forintot kapott a felvételért. A pénzt ráadásul Borkaiék “dobták össze”, az ügyletet pedig Rákosfalvy Zoltán egyik ügyvéd partnere papírozta le.

A cikkben Borkai Zsolt bukásához vezető zsarolási történet eddig ismeretlen háttere és részletei szinte pontról pontra olvashatók.

KategóriákMETÁL