Majdnem tíz év kihagyás után koncertezik ismét a Rage Against The Machine, hétfő este óta tudható, hogy a turnénak lesznek európai állomásai is. A régióból fellépnek Bécsben, Prágában és Krakkóban is, Magyarország és Budapest kimarad – ahol még sosem léptek fel.

A cikk a hirdetés után folytatódik



A Rage Against The Machine minden idők egyik legjobb és egyik legnagyobb hatású rockegyüttese, amely a ’90-es évek első felében debütált és ért is fel a csúcsra azonnal.

A Tom Morello által vezetett négytagú együttes az eredei felállásban, azaz Zack de la Rocha énekessel áll színpadra. A koncertkörút az USA-ban kezdődik márciusban, és szeptember 12-én ér véget Bécsben. Merthogy hétfőn este kiderült, hogy jönnek Európába is. Jegyeket csütörtöktől lehet venni a koncertekre.

Nemrég a rajongók azt hihették, hogy újra láthatják kedvenceiket Európában, de arról a „bejelentésről” kiderült, hogy álhír. Ez most nem az európai turné ugyanis az együttes hivatalos oldalán is látható már.

Persze, a remény hal meg utoljára, talán még nem kőbe vésett turnédátumok ezek. Ki tudja, talán még sikerül őket leszervezni Magyarországra is.

KategóriákJAZZ