Volt egy kis késés, lobogott a zászló, és szólt hangosan a zene a miniszterelnöki bejelentés előtt, majd amikor megjelent a kormányfő maga, hogy elmondja, amit akar, azonnal elment a hang.

A cikk a hirdetés után folytatódik



Egyelőre nem tudjuk tehát, mi is volt a rendkívüli minsizterelnöki bejelentés. OK, teljesen egyértelmű, hogy az élő közvetítést több százezren akarták egyszerre, élőben nézni, már előtte is akadozott az adás, amíg csak a lobogó zászlót láttuk.

Kár, pedig nyilván fontos volt, hiszen rendkívüli bejelentés volt.

A magyar hírcsatornaként hirdetett M1-et is néztük szimultán, de úgy tűnik, ők is a facebookos közvetítést akarták bekapcsolni az adásba.

Az élő adást rögzítő videót később törölték az oldalról.

Amikor ugyanis azt látták, hogy valami nem stimel, gondoljuk, náluk sem volt hang, elvették azonnal a képet.

Szóval az évi minimum 90 milliárdból működő köztévé, ezek szerint nem volt jelen egy közvetítőkocsival egy ilyen bejelentésnél, mert nem tudták leadni a hírt élőben. Vagy, ha ott is voltak, akkor náluk sem működött valami.

Az már más kérdés, hogy a blama után az M1-en a bemondó gyors „hírfelolvasásra” váltott. Az egyik kormányhű médiumra hivatkozva, persze, mi másra, az volt hirtelen a fontos közlendő, hogy az Index.hu és a 24.hu a koronavírus-járványra hivatkozva „tarhál pénzt” az emberektől.

Káprázatos volt az egész, úgy ahogy volt. És profi.

16.00 A videó elérhető már, utólag feltöltötték az oldalra, a bejelentés tartalmával külön cikkben foglalkozunk.

KategóriákPUNK