2098 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma és elhunyt 14 idős krónikus beteg kedd reggelre Magyarországon. Több nap után ismét emelkedett a baranyai fertőzöttek száma.

A cikk a hirdetés után folytatódikIgaz, utóbbi csupán egy fővel, 34 főre. Baranyai hír volt tegnap, hogy katonák tábori ágyakat szállítottak a Pécsi Tudományegyetem Akác utcai klinikai tömbjéb. A koronavírus-járvány elleni védekezés részeként adott a MH 64. Boconádi Szabó József Logisztikai Ezred száz katonai ágyat a kórháznak.

Ugyanakkor immáron 2098 főre emelkedett azon személyek száma, akiknél hivatalosan is azonosították az új koronavírus-fertőzést (COVID-19). Egy nap alatt 114 fővel nőtt a fertőzöttek száma hivatalosan is.

És sajnos elhunyt újabb 14 idős, krónikus beteg is, így 213 főre emelkedett az elhunytak száma. A hivatalos, pillanatnyi halálozási mutató ezzel 10,15 százalékos.

287 fő távozott gyógyultan a kórházból mindezidáig. 842 koronavírusos beteget ápolnak jelenleg is kórházban, közülük 82-en vannak lélegeztetőgépen, ami jelentős emelkedés a tegnapihoz képest, amikor még “csak” hatvanan voltak lélegeztetőgépen és 811 főt ápoltak kórházban,

KategóriákMETÁL