Ha egyszer úgy alakulna, hogy politikai pártok sajtóközleményeinek címadásából kellene a kenyeremet keresnem, mondjuk negyed-habonyi gázsiért, tuti, hogy nem tudnék ennél ütősebb címet adni a pécsi Fidesznek, hogy ha rá kell húzni éppen a vizes lepedőt a bolsevikokra a “minket” csúful legyőző ellenzékre.

A cikk a hirdetés után folytatódikPersze maga a lecke is elég ütős, 100% tartalom, de most én itt, rövidke helyemen a címre koncentrálok. Bár a leadben éppen magam azon dolgoztam, hogy miért ne kínáljanak meg egy ilyen melóval kb. soha. (Ps.: Mondjuk az újabb-jelzőt nem igazán értem. Remélem, nem keverték a saját korábbi nyilatkozatukkal, amikor azt hazudták, hogy az Emberség Erejével … de ezt amúgy is ismerik már.)

OK, egyet azért csak-csak megpróbálok, hiúságból:

Az e.r.d.ő.é.g.e.t.ő. és a balliberális pécsi szivárványkoalíció újabb gyalázatos propaganda nyilatkozattal háborúzik a kormánnyal

Na, de jobb az eredeti, hadd szóljon, itt van szó szerint _ illetve ELŐZMÉNY

“A pécsi balliberális oldal újabb gyalázatos propaganda nyilatkozattal háborúzik a Kormánnyal.

A járványügyi veszélyhelyzet utáni első Közgyűlést a város vezetésére való alkalmatlanságuk miatti kétségbeesésükben ismét csatatérré változtatták a balliberális oldal helyi képviselői a Momentum politikusainak és Péterffy Attilának az irányításával.

Egy olyan hazug, a Kormányra rárontó propaganda nyilatkozatot fogadtak el, amellyel végleg bebizonyították, hogy 8 hónappal a választásokat követően sincsenek ötleteik a város irányítására, valódi munka helyett ezért “mártírszerepre” próbálnak berendezkedni, mintha nem Ők lennének a felelősek a város vezetéséért. A diktatúrázás után, úgy tűnik most éppen az önkormányzatok ellehetetlenítése az új hazug jelszó, ami mögé felsorakoztak a Gyurcsány Ferenc apró pécsi kisdobosaiként viselkedő képviselők. 

A számok azonban teljes mértékben cáfolják őket.

A valóság ugyanis az, hogy még ebben az elképesztően nehéz helyzetben is kiemelt szempont a Kormány számára az önkormányzatok támogatása: a jövő évi költségvetési tervezet alapján 16 százalékkal, 118 milliárd forinttal emelkedik az önkormányzatoknak juttatott közvetlen állami támogatás.

16 százalékkal! Míg a Péterffy-rezsim által képmutató módon ellehetetlenítésnek nevezett közteherviselési hozzájárulás mértéke a város költségvetésének alig 1 százaléka. Egyetlen egy szemben a plusz tizenhattal!

Csak emlékeztetőül: a 2010 előtti Gyurcsány-Bajnai korszak megszorításai 197 milliárd forintot vontak el az önkormányzatoktól.

Mindenki és minden intézmény, a kórházaktól a kormányhivatalokig, a közszféra és a gazdaság valamennyi szereplője összefogott ebben a rendkívüli helyzetben és felelősen kiveszi a részét az arányos tehermegosztásból. Kivéve azt a néhány tucat baloldali politikust és polgármestert, köztük Péterffy Attilát, akik kórusban gyalázták és gáncsolták végig a Kormányt az elmúlt három hónapban. Egy jó szavuk nem volt, pedig gyalázkodás helyett inkább bocsánatkéréssel és köszönettel tartoznának azért, hogy a Kormány megszervezte a védekezést az egész országban, így Pécsen is. Ennek köszönhetően Magyarország más európai országokhoz képest sikeresebben jutott túl a járvány első hullámán. 

Ezek a politikusok összefogás helyett még ebben a kivételesen nehéz helyzetben is csak a saját pecsenyéjüket kívánják sütögetni. Úgy tűnik azonban, hogy alaposan odakozmált, amit főztek, hiszen soha nem látott nemzeti egység sorakozott fel a Kormány és intézkedései mögött.

Ez az egység az, ami a baloldali politikusok valódi problémája, ezt nem tudják megemészteni. Ezért folyamodnak kétségbeesetten olyan egyre elképesztőbb eszközökhöz, mint amilyen a szocialisták hazugságvideója volt, vagy amilyen ez a gyalázatos propaganda nyilatkozat is.

A hazugság az hazugság marad, akárhányszor és akármilyen hangosan is kiabálja vele tele a nyilvánosságot a balliberális oldal!

Pécsi Fidesz Frakció
2020.06.23.”

KategóriákMETÁL