Olvasónk jelezte, hogy baleset miatt Orfű felé Remeterétnél terelik a forgalmat. A Szabad Pécs úgy tudja, hogy egy autó zuhant az árokba a Pécsről Orfű felé vezető úton, három sérültről tudunk.

A cikk a hirdetés után folytatódikArról egyelőre nincs információnk, hogy a sérültek milyen állapotban vannak, de az biztos, hogy a Pécs és Orfű közti mecseki szerpentinen, Remeterét után (Pécs felől autózva) történhetett a baleset, mert Remeterétnél terelik el a forgalmat.

Információink szerint három személy sérült meg a balesetben, akik egy olyan személyautóban ültek, amely árokba csúszott. A mentők legalább három esetkocsival vonultak a helyszínre, de több tűzoltó- és rendőrautó is már a helyszínen van olvasónk tájékoztatása szerint.

Amint többet és hivatalosat tudunk, frissítjük cikkünket.

14.00 A baranyai katasztrófavédők beszámoltak a balesetről

Azt írták, hogy teljes útlezárás mellett dolgoznak a hatóságok, mert árokba csapódott egy gépkocsi a Pécset és Orfűt összekötő úton, a 9-es kilométerszelvénynél. Az autóban hárman utaztak. A pécsi hivatásos tűzoltók áramtalanították a bajba került járművet. Az érintett útszakaszt lezárták a hatóságok.

14.05 Lehet, hogy nem kapcsolták be az öveket

Egyelőre nem megerősített, nem hivatalos információ, hogy ketten súlyosan sérültek, egyvalaki könnyebben az elsődleges vélemények szerint. Úgy tudjuk, hogy semmivel, azaz sem más autóval vagy esetleg biciklissel, sem erdei állattal nem ütköztek, hanem valami okból kisodródtak, és úgy hajtottak árokba. Olyan információt is kaptunk, hogy többen is kirepülhettek az autóból, amiből azt lehet feltételezni, hogy többeknek sem volt bekötve a biztonsági övük.

KategóriákMETÁL