Az önkormányzat tájékoztatása szerint augusztus 10-től, egy héten át az E-ON munkálatai miatt a Rákóczi úton az Árkád és a Konzum Áruház között a külső sávokat pontszerűen lezárják.

A cikk a hirdetés után folytatódikPécs közlekedését jelentősen befolyásolja a következő időszakban, hogy augusztus 10-étől, várhatóan egy héten át a Rákóczi úton az Árkád és a Konzum Áruház között a külső sávokban az E-ON Dél-dunántúli Gázhálózati Zrt. rekonstrukciós munkákat végez. Ez a gyakorlatban azzal jár, hogy a következő héten az említett útszakasz külső sávjai pontszerűen le lesznek zárva.  A helyi járatú buszok utasforgalmát, a megállókat a beavatkozás közvetlenül nem érinti, de a közlekedőket arra kérjük, hogy az érintett szakaszon fokozottan figyeljenek.

A következő két hétben fennmarad a Centrum parkolót érintő lezárás és a Nagy Imre úti forgalomkorlátozás is. Az utóbbi területen augusztus 8-án, szombaton teljes útzár lesz, a részletekről Pécs önkormányzata közleményt adott ki.

Tovább folyik augusztusban az 57-es – 58-as főutak csomópontjának korszerűsítése, az ezzel járó forgalomtechnikai intézkedések továbbra is figyelmet igényelnek az arra közlekedőktől. A Kórház tér felől a Garay utca továbbra is le van zárva az autóbuszöböl betonozása miatt, erre augusztus második feléig lehet számítani.

Forrás: Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata

KategóriákMETÁL