A Szabad Pécs írta meg, hogy egyik napról a másikra elérhetetlenné vált a NOL.hu, a 2016 őszén egyik napról a másikra bezárt Népszabadság online archívuma.

A cikk a hirdetés után folytatódik



Kevesebb, mint 48 órával azt követően, hogy a Szabad Pécs megírta, hogy elérhetetlenné vált a NOL.hu, a fideszes „média”holding, a KESMA alá tartozó fideszes Mediaworks visszakapcsolta a NOL.hu-t. A visszakapcsolásról a Média1-et értesítették, lapunk is onnan tudta meg (amúgy naponta többször is frissítettük a nol.hu-t, mióta megjelent a cikkünk, mert sejtettük – ahogyan azt írtuk is –, hogy talán technikai problémáról van szó).

A Média1 egyébként megkereste a Mediaworks vezetését, a Szabad Pécs után ők is megírták, hogy a NOL.hu elérhetetlen, ezért szóltak nekik.

Megjegyzés: Mi nem kerestük a Mediaworks vezetőségét, mert nincs velük még ennyi tárgyalni valónk sem, de azt tudjuk, hogy folyamatosan szemlézik KESMA- és Mediaworks-lapoknál a Szabad Pécset, így a NOL.hu-ról szóló cikkünk is eljuthatott hozzájuk. /Hivatkozni viszont soha nem fognak ránk, egyetlen cikkünkre sem./ Szomorúnak tartjuk, hogy hozzájuk tartozik a NOL.hu, de annak örülünk, hogy visszakapcsolták.

KategóriákMETÁL