Megvan már az online katalógus is, amely segítségével most is meg tudja nézni, hogy milyen művek kerültek kiállításra és kerülhetnek ma árveréssel történő értékesítésre.

A cikk a hirdetés után folytatódikA Szabad Pécs is beszámolt arról, hogy egy új egyesület venné át Pécs, sőt a vidéki nagyvárosok egyik legjobb kortárs galériájának, a Széchenyi téren található Nick galériának a működtetését.

Kortárs műveket árvereznek a Nick Galéria megmentésére – Az alkotások közös kiállítása pénteken nyílik

Az új egyesület indulását egy, még talán Pécsett is egyedülálló összefogás, művészek és művészetpártolók közös projektje, a Save the Nick segítené, a pécsi és Pécshez kötődő művészek felajánlásainak köszönhetően. Az új egyesület indulásának, a galéria továbbműködtetésének segítségére felajánlott, ma este elárverezendő művekből kiállítást is rendeztek, amely a mai napon bezárt. Ma este hétkor pedig elkezdődik az aukció, ahol értékesítik az alkotásokat. Azt az új egyesület egyik alapítójától, Szluka Balázs pécsi műgyűjtő és galériatulajdonostól megtudtuk, hogy a licitre bocsátandó mintegy hatvan alkotás felére már érkezett elővételi, azaz érvényes licitajánlat.

A licitálható művek katalógusa ITT TALÁLHATÓ, ez pedig a Facebook-esemény linkje.

Címkék:
KategóriákJAZZ