A gyermek életét nem sikerült megmenteni, az eset kapcsán a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóságán indítottak büntetőeljárást, számolt be a tragédiáról kedden reggel a Police.hu. Az életveszélyes sérüléseket szenvedett kislányt hétfőn mentőhelikopterrel szállították Pécsre.

A cikk a hirdetés után folytatódikMint írták, hétfőn délután egy óra után érkezett bejelentés a mentőszolgálattól a rendőrségre arról, hogy egy kislány Szekszárdon, a Tartsay Vilmos utcában egy társasház harmadik emeleti lakásának erkélyéről kizuhant. A helyszínre érkező rendőrök lezárták a környéket, mert a gyermekért mentőhelikopter érkezett. Az elsődleges adatgyűjtés során kiderült, hogy a lakás erkélyéről egy 21 hónapos kislány ismeretlen körülmények között kiesett. A gyermeket az elsődleges ellátását követően mentőhelikopterrel kórházba szállították, de az éjszaka belehalt sérüléseibe.

A rendőrségi portál azt írta, hogy munkatársaik a baleset helyszínén szemlét tartottak és adatgyűjtést végeztek. Az eset körülményeit a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóságán vizsgálják, és ismeretlen tettessel szemben kiskorú veszélyeztetése bűntett elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak.

KategóriákPOP