Sőt, még az új Lovasi-lemezanyagból is hallhatunk előzetest március 12-én, a Jutka, meg a többiek című „belépős” online koncert keretében.

A cikk a hirdetés után folytatódikJutka, meg a többiek címmel ad „belépős” online koncertet március 12-én a TRIP hajón Lovasi András, adott ki sajtóközleményt a fellépésről a Lovasi András.

A fellépést élőben, valós időben, és a sajtóközlemény ígérete szerint kiváló minőségben nézhetjük meg az interneten. A koncert egyszeri alkalom lesz, „nincs visszanézős jegykategória”.

A koncert vendégei a Kispál és a Borz gitárosa, Kispál András és a Lovasi-koncertekről már jól ismert ütős, Gábor Andor, azaz UFO.

A koncerten már hallható lesz a fellépés napján debütáló régi-új szám, a Kispál-klasszikus Jutka új változata, mely a készülő Lovasi-lemezen is hallható lesz. A dalban hallható lesz Kispál András „emblematikus” gitárjátéka is. 

Az említett új Lovasi-albumról a közlemény szövege szerint András nemrég beszélt egy interjúban: „Szeptemberben elkezdtem dolgozni egy konceptanyagon, ami egyre inkább halad egy új album felé. A címe: Grand Hotel Halmahera. Összetett anyag, prózai részek, fegyelmezetlen dalok, szóval nem egy poplemez, inkább olyan, mint egy hangjáték, de nagyon erős anyagnak érzem. A dobok kivételével én játszom az összes hangszeren, szóval igazi szólóanyag lenne, de már az elején bekerült a Jutka című régi Kispál-dal új verziója, és adta magát, hogy megkérjem a Kispál Andrist, hogy belegitározzon”.

KategóriákJAZZ