Két napja történt egy erőszakos eset Pécsett, a Szigeti úton. A rendőrség annyit közölt, hogy csoportos garázdaság miatt nyomoznak három személy ellen. Olvasói videót mutatunk az esetről (korhatárosat, átkattintás után nézhető).

A cikk a hirdetés után folytatódik„Tájékoztatjuk, hogy az Ön által kérdezett esettel kapcsolatban csoportos garázdaság miatt indult büntetőeljárás három férfi ellen a Pécsi Rendőrkapitányságon. A rendőrök bűncselekmény elkövetésének gyanújával a helyszínről egy 17 éves és egy 22 éves pécsi, valamint egy 24 éves teklafalui férfit állítottak elő, elszámoltatásuk folyamatban van” – ennyit írt kérdésünkre a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság egy szerdai esetről, amely Pécsett, a Szigeti úton történt.

Nem hivatalos és nem megerősített információ, hogy a videón látható egyik szereplőnek ellopták a telefonját, majd a tettesek kocsival el akartak hajtani onnan, de a másik csoport egy másik autóval eléjük állt. Hogy így történt-e, nem tudjuk, a Szabad Pécsnek beküldött olvasói videó onnan indul, amikor a menetirány szerint elől álló egyik autó a mögötte álló, álló autóba tolat. Onnantól kezdve viszont azt látni ezen az álalunk korhatárosnak beállított videón, hogy verekedés kezdődik, egy addig nem látható fiatal egy nagy bottal érkezik meg és esik neki többeknek is a másik csoportból.

KategóriákMETÁL