Már csak néhány óráig, hétfő délig jelentkezhetnek dél-dunántúli roma közösségekkel foglalkozó szervezetek és informális csoportok az Emberség Erejével Alapítvány pályázatára. Számukra írt ki a pécsi civil szervezet pályázatot. Az Erősödő Roma Közösségek program 5 millió forintos keretösszegére tehát 2021. május 3-ig lehet pályázni, írta meg a hírt a pécsi civil szervezet.

A cikk a hirdetés után folytatódikMint a cikkben olvasható, a pályázat célja, hogy támogassa azokat a dél-dunántúli (Baranya, Somogy és Tolna megye) régióban működő roma önszerveződő közösségeket, amelyek az oktatás, az érdekvédelem, valamilyen információs tevékenység, a szociális ügyek, az adományszervezés és a közösségi élet erősítésének területén dolgoznak.

A pályázat több körből áll. Az ötleteket az alábbi linken található Google Forms űrlap kitöltésével május 3-án (hétfő) 12:00-ig lehet benyújtani. A pályázóknak ezután részt kell venniük egy pályázatíró műhelyen, ezután kerülhet sor a pályázatok véglegesítésére. 

A pályázatok értékelése június első felében megtörténik, a szerződéskötésekre június második felében kerül sor. A pályázatok megvalósítása augusztusban kezdődhet meg, és december 31-ig tart, az egy pályázó által igényelhető támogatási összeg minimum 300.000 Ft, maximum 500.000 Ft

A pályázat kiírása itt olvasható!

KategóriákMETÁL