Polgármesteri fogadónap lesz a jövő héten a Pécsi Meszesi Általános Iskolában. Péterffyék többször nekifutottak már a külső helyszínen megszervezett polgármesteri fogadónapok megtartásának, de a vírus elsöpörte azokat. Lényegében azok helyett találták ki és tartották meg a sikeresnek és újítónak mondható online városinfókat.

A cikk a hirdetés után folytatódik„Hosszú idő óta tervezem, hogy végre személyesen vitassuk meg a pécsiek és a város ügyeit. Kollégáim 2020 tavasza óta több alkalommal is nekiláttak polgármesteri fogadónapok szervezésének, de a koronavírus egymás után érkező hullámai újra és újra közbeszóltak. Jobb híján az elmaradt alkalmakat a pandémia idején online városinfók megtartásával igyekeztünk pótolni, de a begyűjtött kérdésekre a közösségi oldalamon videóban válaszolni mégsem olyan, mint a személyes találkozás a pécsi polgárokkal” – olvasható Péterffy Attilának, Pécs polgármesterének keddi sajtóközleményében.

A korábban elmaradt fogadónapokról a Szabad Pécs is írt, EBBEN a cikkben például arról számoltunk be, hogy a kertvárosi fogadónap is elmarad a covid miatt, ITT pedig az első fogadóóra elmaradásnak okairól szóltunk. Ahogyan természetesen a covid-járvány első hulláma idején megtartott első városinfót is végigkövettük, amelyben Péterffy Attila elmondta, hogy a magyar kormány nem adott túl sok alapvető információt a városvezetésnek a járványról.

Nem csoda, hogy a pécsi polgármesteri sajtóközlemény úgy folytatódik, hogy „hosszú várakozás után immár személyesen várok minden tisztelt érdeklődőt első polgármesteri fogadónapomon. Amennyiben kérdése, meglátása, felvetése vagy problémája van, ezeket július 28-án, szerdán reggel 9 és délután 14 óra között tudjuk megbeszélni a Pécsi Meszesi Általános iskolában (7629 Pécs, Komlói út 58.)”.

KategóriákMETÁL