Ma van a Fidesz egyik szokásos éves hacacáréja dzsemborija, a kötcsei találkozó. Mások mellett a 444 is a helyszínen volt, és igyekeztek megszólaltatni kormánypárti politikusokat. Kubatov Gábor szóba állt velük, és elmondott egy elég érdekes információt.

A cikk a hirdetés után folytatódikA 444.hu rövid, nem egészen kétperces videójából (is) kiderül, miért nem szeretnek nyilatkozni a Fidesz politikusai a sajtónak. Az újságírók ugyanis valódi (és még csak nem is előre megbeszélt) kérdéseket tesznek fel, amire aztán időnként mondanak (elszólnak) olyat, amire felkapja az ember a fejét. A Fidesz párt- és kampányigazgatóját is sikerült ugyanis megszólaltatniuk, akit a Borkai-videókról kérdezték. Már csak azért is érdekes kérdés ez, mert a napokban ismét aktuálissá vált az ügy, Czeglédy Csabáról gyanítja azt a hatóság, hogy ő az Ördög ügyvédje, de már korábban felmerült az is, hogy Kubatovék tudhattak a videók létezéséről.

Kubatov Gábor ezt elismerte, de szerinte ezekről a videókról sokan tudtak a médiában dolgozók közül is. A 444 riporterei meg is jegyzik, hogy ez nem igaz, ők legalábbis nem hallottak. Kubatov Gábor tehát tudott a videókról, de állítása szerint nem látta őket. És mint tudjuk, ennek ellenére Borkait jelölték ismét győri polgármesternek, aki meg is nyerte a választást, ami után pár nappal lemondott.

KategóriákMETÁL