Természetesen közölnénk azt is, hogy Orbán Viktor érkezik-e valamikor Pécsre vagy Baranyába (nem elképzelhetetlen, hogy szombatig még errefelé is veheti az útját), de Magyarország miniszterelnöke titokban, sőt nem egyszer szervezett közönség előtt szokott a kampány vidéki állomásaira megérkezni, főleg a finisben. Márki-Zay Péter viszont előre bejelentette a vidéki kampányzáró állomásait.

A cikk a hirdetés után folytatódikEnnek a miniszterelnök-jelölti körútnak az egyik állomása lesz Pécs, és a pécsi Kossuth tér, amely este hat órakor kezdődik, s amelyen a Facebook-esemény szerint a helyi ellenzéki országgyűlési képviselő-jelöltek is részt vesznek majd.

Mint a leírásban olvasható, Márki-Zay Péterrel, Magyarország miniszterelnök-jelöltével és a körzet képviselőjelöltjeivel, dr. Mellár Tamással és dr. Szakács Lászlóval március 30-án, szerdán 18 órától lehet találkozni a Kossuth téren. MZP, Mellár és Szakács mellett itt lesz Vadai Ágnes, a DK parlamenti frakcióvezető-helyettese, Keresztes László Lóránt, az LMP országgyűlési képviselője, Tompos Márton, a Momentum szóvivője és Héjas Réka, az MFM, azaz a Minden Fiatal Magyarországa pécsi szervezetének elnöke is.

KategóriákMETÁL