Olvasók küldtek be fotókat a Szabad Pécsnek arról, hogy valami ismét kigyulladhatott Pécsett, mert nagyon erős, sötétszürke-felet füst gomolyog a város felett. A katasztrófavédelem későbbre ígért tájékoztatást.

A cikk a hirdetés után folytatódik11.17 Nincs veszély, ezúttal szerencsére nagyobb volt a füstje mint a lángja

Tévedés volt az a kb. negyed órával ezelőtti olvasói információ, hogy a Bőrgyár éghet, és másik helyszínen sem gyulladt ki semmi, szerencsére. A katasztrófavédők arról tájékoztattak, hogy a Verseny utcában gyulladt ki egy kisebb épület, a kollégáik már kinn vannak, de szerencsére nem kell a múlt hetihez hasonló katasztrófától tartani, senki sem volt életveszélyben, senki sem sérült meg, ezúttal szerencsére nagyobb volt az esetnek a füstje, mint a lángja.

11.10 Két tűz is lehet, a Bőrgyár lehet az egyik helyszín?

Egy fotót nem küldő, de telefonon jelentkező, a városban autózó olvasónk arról számolt be, hogy az egykori Bőrgyár területén gyulladhatott ki valami, de korábban egy másik, attól nem messze eső helyszínen is látott füstöt., egy lakóháznál. Próbáltunk információt szerezni a katasztrófavédőktől, de egyelőre nem sikerült elérni őket.

Korábban írtuk

Ezúttal szerencsére nem az erdő ég, ugyanakkor ez nem azt jelenti, hogy nem lehet nagyon nagy a baj, olvasói fotónkon erős füst látható. A katasztrófavédelemtől egyelőre csak azt a tájékoztatást kaptuk, hogy a Siklósi út környékén éghet valami, a későbbiekre ígértek tájékoztatást.

Szabad Pécs-olvaslói fotók:

Címkék:
KategóriákMETÁL