Igazat mondott a múlt héten Kövér László: hétfőn valóban nem tehette le parlamenti esküjét Hadházy Ákos, dacára annak, hogy két régi-új jobbikost is feleskettek a T. Házban. Kövér azonban azt mondta, hogy hamarosan Hahdházy is sorra kerül. Nos, valóban így lesz.

A cikk a hirdetés után folytatódik



Október 10-én leteheti a parlamenti esküjét Hadházy Ákos. A Zuglóban egyéni mandátumot szerzett független képviselő eskütételéről az RTL.hu írt elsőként.

Az RTL.hu úgy értesült, hogy a Házbizottság tegnapi ülésén úgy döntöttek, hogy a parlament október 10-i ülésén történhet meg Hadházy eskütétele. Szabó Szabolcs momentumos képviselő is ott volt az ülésen, ő erősítette meg ezt az RTL-nek, de utána Hadházy is beszélt erről más lapoknak. Szabó Szabolcs azt mondta, hogy a Fidesz javaslatára a napirend utáni felszólalások után (tehát várhatóan valamikor a késő esti órákban) rakhatja le az esküt Hadházy.

A független képviselőről épp tegnap írtuk meg politikusi Facebook-bejegyzése alapján, hogy arra gyanakodott, hogy valakik csőbe akarták húzni egy álkorrupciós üggyel, s szerinte ez a hatalomnak is érdekében állhat, így a bejegyzésben Rogán Antalnak üzent, mondván őt nem lehet megfélemlíteni.

KategóriákMETÁL