Nyilvánvalóan nem viccnek szánta, annál inkább figyelemfelhívásnak vagy segélykiáltásnak új tankolási szabályait az a siklósi benzinkút, ahol hatósági áron naponta egy autó csak egy liter benzint kaphat.

A cikk a hirdetés után folytatódikNem viccelünk, az egyik siklósi benzinkúton valóban ezt a szabályt hozták meg, fel is töltötték a Facebook-oldalukra az erről szóló felhívást – itt érhető el.

A siklósi AVIA Benzinkutat üzemeltető cég (az amúgy Komlóra bejegyzett Echo-Sprint Kft.) tulajdonosai meg is indokolják a döntést, a Mol-t hibáztatják. Azt írták, hogy „a Mol NyRt. kereskedelmi korlátozása miatt a hatósági áras üzemanyagok kiszolgálását kénytelenek vagyunk korlátozni”.

Ugyanakkor azt is hozzáteszik, hogy „Hatósági áras 95 benzinből és B7 gázolajból 1 rendszámra egy napra a kiadható maximum mennyiséget 1 literre” korlátozzák.

Céges ügyfeleiket azonban “megnyugtatják”, ezen ügyfeleik „piaci áron korlátozás nélkül tankolhatnak mindkét termék esetében”. Sőt, a szövegből kiderül, hogy a 100-as benzin és a diesel plus termékeiket (ezekre nem vonatkozik a hatósági ár, természetesen) minden korlátozás nélkül lehet tankolni.

KategóriákMETÁL