Sok helyen már sokkal nagyobb a kínálat a vezeték nélküli fülhallgatókból, mint a vezetékes változatokból. Ennek pedig az az oka, hogy sokkal jobb élményt kapunk az előbbi típussal. Ebben a cikkben megnézzük, hogy kinek valók a Bluetooth-os fülhallgatók, és hogy milyen megoldásokat tartogatnak az új készülékek.

A cikk a hirdetés után folytatódikVezeték nélküli fülhallgató: a név kötelez!

Te használtál már vezetékes változatot? Ha igen, és zavart a kábele, akkor nagyon jól tudod, hogy miért érdemes Bluetooth-szal használható változatra cserélni. Ha még csak gondolkodsz  a váltáson, ne várj sokat, nézd meg a CoolMobile.hu vezeték nélküli fülhallgató kínálatát, bizonyára találsz neked való eszközt. Az olcsóbb, kisebb tudású modellektől kezdve egészen a minden extrával felszerelt változatokig nagyon széles a választék.

A szabadságnak egy új dimenziója nyílik meg az ember előtt, ha használni kezdi a Bluetooth fülhallgatóját. Kötöttségektől mentesen, bárhol élvezheted a zenét, a kedvenc podcastedet vagy akár egy hangoskönyvet is meghallgathatsz vele.

Emeld új szintre a házimunkát!

Nagyon kevesen szeretik a házimunkát. De ha egy vezeték nélküli fülhallgatóval közben akár tanulhatsz is, vagy tájékozódhatsz a világ eseményeiről, esetleg le tudod kötni az elmédet a kedvenc mixeddel vagy podcasteddel, akkor máris más a helyzet.

Rengeteg időt spórolhatsz így meg magadnak. És a végére úgy fogod érezni, hogy valóban hasznosan telt el az a pár óra, amíg elmosogattál, felporszívóztál, vagy még a füvet is lenyírtad. 

A házimunkához hasonló monoton tevékenységek során az elmédet nyugodtan terhelheted zenével, tanulással vagy bármilyen hanganyaggal. Ugyanúgy fogsz haladni, sőt! Gyakorlatilag egyszerre két dologgal is meg fogsz tudni birkózni. Jó kis lifehack, igaz?

Pörögjön az az edzés!

Tapasztalatból mondom, hogy nincs is annál rosszabb egy edzés során, mint amikor próbálnál mindent beleadni, de a fülesed kábele beakad valamibe. Ha te is jártál már így, akkor nem kérdés, hogy vezeték nélküli fülhallgatóra kell váltanod!

A kardio edzéseket végzők számára sok esetben a holtpontokon való átlendülést segíti elő egy-egy jó zene. Ahhoz, hogy még könnyebb legyen és ne kelljen semmi másra koncentrálnod, használj Bluetooth fülhallgatókat! Gyakorlatilag nem is fogod érezni, hogy a füledben vannak, annyira kényelmesek!

Kit érdekel a külső zaj?

Kiválóan használhatóak az aktív zajszűréssel ellátott vezeték nélküli fülhallgatók olyan helyeken is, ahol enélkül jelentős lenne a zajterhelés. Akár építkezéseken, forgalmas útszakaszok mellett, bevásárlóközpontokban, vagy edzőteremben is, ha nem olyan zene szól, amit szeretsz. Ha ilyen háttérzajtól terhelt helyeken is szeretnéd használni a fülesedet, akkor mindenképp egy aktív zajszűréssel ellátott darabot válassz!

A fentiekben kaphattál pár tippet, hogy milyen szituációkban lehet nagyon hasznos egy vezeték nélküli fülhallgató. Ha bármelyiknél is magadra és az általad végzett tevékenységre ismertél, akkor ne habozz, szerezd be mielőbb az új, kiváló Bluetooth-os fülesedet! Nem fogsz benne csalódni!

KategóriákINFÓ