Aktuális hírekről és azok hátteréről beszélgetett a Szabad Pécs két újságírója, Balogh Robert és Babos Attila a Helyreigazításban, azaz a Szabad Pécs új podcast-sorozatában.

A cikk a hirdetés után folytatódikFolytatódik a pécsi buszos per, immáron másodfokon, amelyben a jövő tavasszal várható ítélet. Erről ebben a cikkben adott hírt a Szabad Pécs, a napokban felvett Helyreigazításban, azaz a Szabad Pécs új, közéleti és közösségi podcastjában – amelynek első, avagy nulladik adása ITT hallgatható meg – azonban ennek a hírnek a hátteréről is beszélgetett lapunk két újságírója, Balogh Robert és Babos Attila.

Ahogyan beszéltünk arról is, hogy Orbán Viktor szavai, idézetei kikerültek egy frissen felújított állami iskola, egy csepeli gimnázium falára (még ha azóta le is vették az idézetcsokrot), miközben az intézmény igazgatója, tanárai és diákjai erről előzetesen mit sem tudtak erről.

A Helyreigazítás  második adásában nemcsak idézeteiről, de Orbán Viktorról magáról is szó volt, annak kapcsán, hogy augusztus közepén kipihente az év fáradalmait: a miniszterelnök ráadásul a Pécshez egyik legközelebb eső horvát tengerparti városban, Abbáziában nyaralt. Amihez amúgy nagyon közel van egy kis tengerparti falu, konkrétan az egyik szomszédos település: Icici, de hogy ez miért érdekes, vagy hogy Opatija kapcsán milyen olvasnivalót ajánlottunk, azt hallgassák meg az adásban.

És beszéltünk lapunk külsős munkatársának, Ungár Tamásnak arról a három cikkéről is, amelyekben két, Pécsett élő fiatalembert szólaltatott meg, akik közül az egyik jelenleg talán nem is akar, de az biztos, hogy egyelőre nem tud kitörni helyzetéből, a másiknak azonban sikerült a talpraállás.

Címkék:
KategóriákPODCAST